Propostes educatives 

Una de les finalitats del Consorci des de la seva creació és contribuir al coneixement i l’educació al voltant de la Batalla de l’Ebre.

Per això confecciona una sèrie de materials en el marc del seu programa pedagògic i un seguit de propostes educatives estables i temporals. 

Les nostres propostes educatives permanents contenen les activitats següents:

Visites guiades als Centres d’interpretació:

Rutes pels Espais de la Batalla de l’Ebre:

  • La Batalla de l’Ebre i les conseqüències socials: Centre 115 dies + Poble Vell de Corbera d’Ebre: 3 hores, 6€ per estudiant.
  • La Batalla de l’Ebre: conseqüències i memòria: Centre 115 dies + Poble Vell de Corbera d’Ebre + Trinxeres de les Devees: 4h, 8€ per estudiant.
  • La Batalla de l’Ebre: conseqüències i memòria: Centre 115 dies + Poble Vell de Corbera d’Ebre + Memorial de les Camposines: 4h, 8€ per estudiant.
  • La sanitat a la Batalla de l’Ebre: Visita al Centre Hospitals de Sang i trinxeres dels barrancs: 3 hores, 6€ per estudiant. 
  • Les Veus del Front i la lleva del biberó: Centre Les Veus del Front i Cota 705 del Pinell de Brai: 4 hores, 8€ per estudiant.
  • Els internacionals i el dia a dia dels soldats: Centre Internacionals a l’Ebre + campament del XVè Cos + trinxeres de les Devees: 4 hores, 8€ per estudiant. 
  • La defensa al front i als municipis: Centre 115 dies de Corbera d’Ebre, trinxeres de les Devees i refugi antiaeri de Flix: 4 hores, 8€ per estudiant.
– Activitats temporals 2024
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
El COMEBE també participa al Programa ARGONAUTES (Generalitat de Catalunya), un programa d’ajuts per a sortides escolars al patrimoni cultural, impulsat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que permet als centres disposar d’ajuts pel cost del transport (transport públic i servei discrecional d’autocar) de les sortides escolars. 
 
 
 
Per qualsevol dubte, consulteu a reserves a info@batallaebre.org o truqueu al 634 860 831
Sestà carregant el calendari...
-
Disponible
 
-
Reservat
 
-
Pendents
·
 
-
Parcialment reservat

Nom*:

Cognoms*:

Nom del Centre*:

Persona Contacte:

Telèfon:

Correu electrònic*:

Visitants:

En cas d'haver-hi nens indiqueu quants són menors de dotze anys:

Comentaris: