ELS ESPAIS

El Comebe té per objecte la recuperació de la història i la memòria de la Batalla de l’Ebre, així com la posada en valor i la gestió dels vestigis i del patrimoni memorial que hi estan vinculats. Aquest conjunt patrimonial està format per cinc Centres d’Interpretació, dos Memorials i una vintena d’espais històrics on es va desenvolupar la batalla.

Els espais de la Batalla de l’Ebre són una eina per fomentar el coneixement i la difusió dels fets i espais de la Guerra Civil, una iniciativa pionera de turisme de memòria al nostre país i un instrument educatiu únic per conèixer el passat, fomentar la cultura de la pau i els valors democràtics en la societat.

L’accés als Centres d’Interpretació es realitza prèvia entrada i a la majoria d’espais històrics i als Memorials és lliure. Respecteu i cuideu l’entorn, els espais naturals són patrimoni col·lectiu.

Per veure els espais de cada tipus s’acciona Espais Històrics, Memorials o Centres d’Interpretació a les caselles de verificació de sota.

Un cop carreguin els espais, per veure’n el detall de cadascun, fes clic sobre la marca del mapa o sobre el punt d’interès que vulguis de la llista de l’esquerra.

Pots localitzar els espais, mitjançant Google Maps.