Propostes pel Dia Internacional dels Museus al COMEBE

5a edició del Dia Internacional dels Museus als centres d’interpretació del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre

El proper cap de setmana del 13 i 14 de maig, els centres d’interpretació participaran en la celebració del Dia Internacional dels Museus, una proposta que enguany serà el cinquè any que se celebra als espais del COMEBE.

Durant tot el cap de setmana, els centres d’interpretació del Consorci oferiran portes obertes, amb entrada gratuïta a totes les persones visitants durant el seu horari habitual. A més, al Centre d’Interpretació Internacionals a l’Ebre, de la Fatarella, es realitzarà dissabte a les 20h, l’espectacle Versegem, poesia recitada i musicada en indrets únics, a càrrec de la companyia ampostina Sinergia, formada per les intèrprets Claudia Amela i Aida Mayor i amb l’acompanyament del guitarrista Francesc Subirats.

Versegem és un recull de poemes de diversos autors i autores que parlen sobre la llibertat i els seus eixos, com ara la llibertat social, la personal o la política. L’espectacle tindrà lloc al vestíbul del Centre d’Interpretació Internacionals a l’Ebre, de la Fatarella, a les 20h.

Tanmateix, us informem dels horaris de portes obertes dels centres durant tot el cap de setmana del 13 i el 14 de maig:

  • Centre d’interpretació Internacionals a l’Ebre, a la Fatarella: dissabte 13 de 10h a 14h i de 16h a 22h, amb l’espectacle Versegem a les 20h i diumenge de 10h a 14h.
  • Centre d’interpretació 115 dies, de Corbera d’Ebre: dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h, diumenge de 10h a 14h. A més, en aquest centre també podreu veure l’exposició On són? 85 anys d’exhumacions de fosses de la Guerra Civil a Catalunya
  • Centre d’interpretació Hospitals de Sang, de Batea: dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h, diumenge de 10h a 14h.
  • Centre d’interpretació Les Veus del Front, de Pinell de Brai: dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h, diumenge de 10h a 14h.

 

Feu un comentari