Dia Internacional dels Museus al Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre

El Comebe participa per tercer any en aquesta commemoració internacional

Aquest dissabte i diumenge , 15 i 16 de maig, els Centres d’Interpretació del Comebe se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus oferint jornada de portes obertes als visitants.

A més, el dissabte s’ha programat un concert de Laura Garí. La compositora i cantant de Móra d’Ebre presentarà el seu últim treball Aigua, Cel i Terra a l’Església Vella de Corbera d’Ebre a les 19.30 h del vespre a un preu d’entrada revertida amb un donatiu mínim de 5 euros.

Aigua, Cel i Terra és fruit de cinc anys de recerca i composició, una proposta basada en la fusió del jazz amb la jota i la música d’arrel que també té com a protagonista la poesia de diversos autors de les Terres de l’Ebre i el Priorat i el patrimoni com a espai cultural de primer ordre. És per això que el Poble Vell de Corbera, un dels espais més emblemàtics del Comebe, forma part d’aquest projecte des de la seva creació.

El concert està organitzat per Darmósmusic Project amb el suport de l’Associació del Poble Vell, l’Ajuntament de Corbera d’Ebre, la cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre i el Comebe.

Laura Garí va començar a introduir-se al cant i la música a una edat molt primerenca, als tres anys. En el transcurs del temps, ha anat formant-se en diferents àmbits musicals de grau elemental i professional en, piano, cant i guitarra espanyola, fins a completar i enfocar la seva carrera al Conservatori superior del Liceu en la modalitat d’interpretació en jazz i música moderna, especialitzada en la veu. Garí ha cantat amb una àmplia varietat de formacions musicals de diferents gèneres: Jazz, Blues, Bossa, Funk, Llatina, música d’autor, música de ball, entre altres, en diferents sales, auditoris i teatres, de part de Catalunya i Espanya. Una de les últimes formacions jazzístiques i la més gran ha estat, la big band de les Terres de l’Ebre “La Birband”.

L’artista ha actuat també en diferents festivals, el darrer la 27a mostra de Jazz de Tortosa amb la formació Pep Mola, Laura Garí i Josep Lanau Trio. L’any 2005, va gravar el seu primer disc Entre el arte y el sofá amb temes compostos per ella i d’altres versionats, una proposta de fusió de ritmes llatins, nord-americans i africans. A més de la seva faceta als escenaris Garí també es dedica a la docència musical en diversos projectes i al Conservatori de Reus.

Feu un comentari